fbpx
Сьогодні
09:12 17 Сер 2020

Тихановська записала нове відеозвернення: Вона готова стати національним лідером

Фото: Риа новости

Світлана Тихановська записала відеозвернення. Вона заявила, що готова прийняти на себе відповідальність і виступити в цей період в якості національного лідера, щоб країна заспокоїлася та увійшла в нормальний ритм.

Тихановська заявила, що країна переживає складний період своєї історії і що вона плаче з усіма, коли ховають загиблих у дні протестів.

"У мене немає і не було ілюзій щодо своєї політичної кар'єри. Я не хотіла бути політиком, але доля розпорядилася так, що я опинилася на самій передній лінії протистояння зі свавіллям і несправедливістю. Доля і ви, які повірили в мене, які дали мені сили . Зараз кожну хвилину я захоплююся вашою мужністю, вашої самоорганізацією і тим, які ви всі сильні і світлі.

Ви віддали мені свої голоси, я дуже це ціную, я абсолютно точно знаю, чому ви це зробили. Ми всі хочемо вийти з цього нескінченного кола, в якому опинилися 26 років тому. Я готова взяти на себе відповідальність і виступити в цей період в якості національного лідера з тим, щоб країна заспокоїлася, увійшла в нормальний ритм, щоб ми звільнили всіх політв'язнів і в найкоротші терміни підготували законодавчу базу і умови для організації нових президентських виборів.

За минулі місяці стало абсолютно очевидним для всього світу, що білоруси це люди, які вміють самоорганізовуватися, приймати правильні рішення і здатні постояти за себе і за своїх близьких. Але найголовніше, що це усвідомили ми самі. Це те усвідомлення, якого нам не вистачало довгі роки. Білоруси сьогодні проявляють чудеса героїзму, солідарності, порядності", – говорить вона.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: