fbpx
Сьогодні
09:25 16 Сер 2020

Над окупованим Кримом запустили 25-метровий український прапор

Фото: Ілюстративне

У небо над окупованим півостровом Крим активісти запустили український прапор. Зробили це за допомогою повітряних кульок чорного та червоного кольору.

Про це розповів колишній політв'язень Кремля Володимир Балух у Facebook.

Довгий український прапор запустили біля адміністративного кордону з окупованих півостровом, поруч з пунктом пропуску Чонгар (Херсонська область).

"Друзі! Побратими! Україно! Наш прапор уже над Кримом! Емоції неймовірні! Зараз будемо запускати повітряну пошту з листівками! Разом ми сила, Україна переможе", – написав Балух.

За словами активіста, ця акція — спільний порив жителів Криму, які були вимушені покинути територію, анексовані Росією.

Друзі ! Побратими ! Україно !НАШ ПРАПОР вже над КРИМом !Емоції Неймовірні !Зараз запускатимем повітряну пошту з листівками !РАЗОМ МИ СИЛА !!!УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ !!!

Posted by Балух Володимир on Saturday, August 15, 2020

Як розповів Балух в ефірі 5 каналу, 25-метровий стяг запустили біля пункту пропуску Чонгар. За його прогнозами, стяг має облетіти всю територію Криму.

"Це скоріш не ідея, а спільний поклик нас, кримців, які змушені були з різних причин покинути територію окупованого нашого півострова. А чому сьогодні? Все дуже просто. У нас 23 числа День державного прапора України і саме напередодні хотілося запустити цей прапор. А сьогодні вітер наш, небо чисте, видно буде здалеку. Люди наші там на окуповані території чекають від нас світлого посилу", — сказав Балух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: