fbpx
Сьогодні
12:28 15 Сер 2020

Засідання ТКГ буде онлайн, тому потреби міняти майданчик у Мінську немає, – Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що ТКГ продовжить засідання в режимі онлайн, тож потреби змінити мінський переговорний майданчик через події в Білорусі наразі нема

Про це він заявив в інтерв'ю UA:Українське радіо.

"Буду відвертим: я думаю, що коронавірус ще триватиме, і тому об'єктивних фізичних можливостей зустрітися в Мінську найближчим часом не буде, тому Тристороння контактна група засідатиме в режимі онлайн", – сказав Кулеба.

Відповідаючи на питання щодо ідеї про зміну місця засідань ТКГ у зв'язку з протестними акціями в Білорусі, він зауважив, що наразі питання не стоїть, а "майданчик – це справа гнучка, його можна поміняти, але все-таки будемо сподіватися, що ситуація в Білорусі стабілізується, і робота продовжиться".

За словами президента України Володимира Зеленського, найближча зустріч Тристоронньої контактної групи очікується 18 серпня.

Голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, якщо протести в Білорусі не дозволить проводити засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську, то їх можуть перенести до іншої нейтральної країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: