fbpx
Сьогодні
22:15 15 Сер 2020

Нардеп від "СН" прокоментував конфлікт з журналісткою, яка знімала його на відпочинку у Туреччині

Нардеп від "Слуги народу" Андрій Герус прокоментував конфлікт з журналісткою, яка знімала його на відпочинку у Туреччині.

Про це він написав у Facebook.

"Сьогодні на узбережжі турецької Анталії познайомився із видатними папарацці із телеканалу «Україна 24» Р. Ахметова. Дівчина Дарина із напарником, героїчно виконуючи редакційне завдання, вже два дні потайки фотографує та знімає на відео мене, дітей, дружину.

Дарина була настільки віддана своїй справі, що пішла на багаторазове порушення закону, який у Туреччині забороняє проводити журналістські зйомки на території приватних готелей. Оскільки один раз отримавши відповіді на свої питання, Дарина не заспокоїлася, то поліція та директор готелю долучилися до пояснення Дарині, що закони потрібно виконувати", – пише Герус.

Сьогодні на узбережжі турецької Анталії познайомився із видатними папарацці із телеканалу «Украіна 24» Р.Ахметова….

Posted by Andriy Gerus on Saturday, August 15, 2020

Він зазначив, що "із слів директора готелю та поліції, які ознайомилися із відео та фото-архівами Дарини, якби я написав письмову скаргу, то Дарина сьогоднішню ніч провела б у поліції, а завтра була б депортована".

"Але дівчину шкода, адже розумію, що функції Геббельса у Р.Ахметова виконує Наташа Ємченко, а інші просто виконавці. Тому Дарина відбулася легким стресом та обіцянкою не порушувати закони та не проводити зйомки на території приватних готелів. До речі, у ході спілкування із менеджерами готелю, виявилося, що Дарина із своїм напарником-оператором живуть у номері у 3 рази дорожчому за наш. Непогано 🙂", – пише нардеп.

Раніше нардеп від "Слуги народу" напав на журналістку та відібрав у неї посвідчення.

Журналістка "Сьогодні" Дар'я Сметанко розповіла подробиці конфлікту з нардепом Андрієм Герусом на розкішному курорті в Туреччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: