fbpx
Сьогодні
20:28 15 Сер 2020

Кравчук назвав "закриту тему" в переговорах щодо Донбасу

Голова делегації України в Тристоронній контактній групі (ТКГ), перший президент України Леонід Кравчук назвав "закриту тему", яку не можна обговорювати в ТКГ за жодних умов.

"Ніколи ні з ким ми не будемо обговорювати питання, які є за червоною лінією", – заявив він під час ефіру на телеканалі Obozrevatel TV.

Як пояснив перший президент, йдеться про питання суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України. "Це питання, які не обговорюються і в порядок денний не вводяться", – наголосив він.

"Це питання нашого життя, нації, народу, і я на це ніколи не піду і жодного документа ніколи не підпишу за будь-яких умов", – запевнив Кравчук.

Ба більше, він пообіцяв припинити будь-яке обговорення на ці теми, щойно воно буде розпочато. "Я одразу скажу: тему закрито, немає про що говорити", – підкреслив перший президент.

У цьому контексті він нагадав, що подібним чином він поводився і під час підписання угоди про припинення існування Радянського Союзу в 1991 році.

Нагадаємо, раніше новий глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук розповів, що можна запропонувати для Донецької та Луганської областей вільну економічну зону.

Леонід Кравчук став главою української делегації ТКГ.

Кравчук назвав можливі компроміси для Донбасу.

Також Кравчук сказав, які завдання поставив перед ним Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: