fbpx
Сьогодні
16:29 15 Сер 2020

Фірсов йде у мери Києва та веде “Екологічну альтернативу” до Київради

Екскерівник Держекоінспекції, екснардеп Єгор Фірсов заявив, що йде у мери Києва та веде "Екологічну альтернативу" до Київради.

Про це він написав у Facebook.

"Друзі, важливе оголошення. Сьогодні екоактивісти Києва прийняли рішення брати участь у місцевих виборах і йти в Київраду своєю командою, а я буду балотуватись на посаду міського голови. Для цього ми об'єдналися в партію "Екологічна Альтернатива".

Фірсов йде у мери Києва та веде

Фото: Рубрика

Мотив цього рішення дуже простий – жодна політична сила України сьогодні не пропонує чіткого вирішення екологічних проблем. На слуху що завгодно – тарифи, продаж землі, соросята, але тільки не проблеми стану навколишнього середовища, які насправді стосуються кожного з нас", – каже Фірсов.

Він зазначив, що  пройти до місцевої ради буде непросто.

Фірсов йде у мери Києва та веде

"У нас немає великого бюджету, тому завісити весь Київ своїми фізіономіями, як Пальчевський, Береза та інші, ми не зможемо. Зате у нас є головне – конкретна ідея і мета. Екологічна Альтернатива – це не черговий одноразовий проект під вибори і не імітація. В нашій команді дійсно справжні екологи та активісти, люди, добре впізнавані і авторитетні в своєму середовищі. І ми розраховуємо досягти результату не за рахунок валу реклами, а за рахунок роботи з людьми. Кожен з нас готовий йти до киян, зустрічатися і пояснювати наші цілі і завдання", – підкреслює політик.

І каже, що вірить в успіх, "оскільки ми виступаємо з актуальним питанням і пропонуємо рішення проблем, з якими сьогодні стикаються сотні тисяч киян".

Фірсов йде у мери Києва та веде

Фото: Рубрика

За його словами, це, в першу чергу, – ліквідація золовідвалу Дарницької ТЕЦ і переведення самої ТЕЦ на газ, реконструкція вигрібної ями під назвою Бортницька станція аерації, будівництво мусоропереробного заводу для сортування і переробки відходів, від яких Київ сьогодні вже задихається, забезпечення якісною питною водою кожної оселі, збереження зелених зон, побудова екологічної інфраструктури, раціональне використання коштів екологічного фонду та багато чого іншого.

Фірсов йде у мери Києва та веде

"Сам я, керуючись тими ж цілями і принципами, висуваю свою кандидатуру на пост мера Києва. Безумовно, я реаліст. Але я вважаю своїм першочерговим завданням привернути увагу до жалюгідного стану київської екології. І буду використовувати свій статус кандидата в мери в якості трибуни для того, щоб ці проблеми, нарешті, були озвучені на належному рівні.

Вже писав раніше, і знову повторюся. Сьогодні рівень розвитку тієї чи іншої держави визначається вже не за наявністю хмарочосів, супермаркетів і Убера – все це зараз є навіть у відсталих, глухих куточках світу. Рівень розвитку визначається по відношенню до навколишнього середовища. У третьому світі ще вважається нормою викидати сміття на звалища і жити на відвалах металургійного комбінату, а в першому – вже ні. Давайте разом доведемо, що Київ – справді європейська столиця, а не столиця відсталої держави третього світу", – резюмує Фірсов.

Фірсов йде у мери Києва та веде

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: