fbpx
Сьогодні
08:36 15 Сер 2020

Бойовики на Донбасі 4 рази порушили режим припинення вогню

Фото Reuters

У п'ятницю, 14 серпня, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано. Чотири рази бойовики порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє Операція Об'єднаних Сил на Facebook.

Поблизу Авдіївки у ранковий та післяобідній час зафіксували вогневу активність збройних формувань бойовиків зі стрілецької зброї.

В ООС повідомили, що в обох випадках постріли були провокативними та не несли загрози життю українським військовим, тому вони зброю у відповідь не застосовували.

Також минулої доби виявили факти інженерного обладнання позицій у бік українських підрозділів неподалік населених пунктів Хутір Вільний з напрямку тимчасово окупованого Золотого-5 та Новгородське з напрямку непідконтрольної Широкої Балки.

Загалом, за минулу добу, українські військовослужбовці задокументували з боку бойовиків чотири порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Від початку поточної доби, 15 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: