fbpx
Сьогодні
15:44 14 Сер 2020

Уряд назвав дату відновлення авіарейсів з Казахстаном

Фото AFP

Україна та Казахстан невдовзі відновлять авіасполучення. Відновлення має відбутися уже з 17 серпня.

Про це повідомляє урядовий портал.

Так, Міністерство індустрії та інфраструктурного розвитку Казахстану вирішило відновити з 17 серпня міжнародні авіарейси з Україною, про що вказано в офіційному листі, надісланому відомством до Державної авіаційної служби України.

"Казахстан готовий відновити міжнародне авіасполучення з Україною вже з 17 серпня. Безпека та дотримання всіх необхідних епідеміологічних вимог залишаються для нас пріоритетом у здійсненні авіа- та інших видів перевезень. І ми теж підтверджуємо свою готовність та бажання відновити польоти між нашими країнами", – зазначив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

У Казахстані підкреслили, що для безпеки пасажирів, які прибувають із республіки в Україну, є обов'язковим дотримання температурного режиму та анкетування про те, де проживатиме прибуваючий, його контакти та інші дані.

"Станом на зараз в'їзд на територію Казахстану заборонений для громадян України, за винятком осіб, які мають статус резидента або є членами сім'ї громадян республіки Казахстан", – нагадали в Кабміні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: