fbpx
Сьогодні
19:09 14 Сер 2020

"Укрзалізниця" призупинила посадку пасажирів у трьох містах із "червоної зони"

Фото Reuters

З понеділка, 17 серпня, "Укрзалізниця" призупиняє посадку пасажирів зі станцій у населених пунктах Самбір, Дубно та Клевань, які потрапили в "червону зону" карантину.

Про це поінформували в прес-службі "УЗ".

На цих станціях буде здійснюватися тільки висадка пасажирів.

"За рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на трьох залізничних станціях здійснюватиметься лише висадка пасажирів без посадки. Зокрема, з 17 серпня з 00:01 буде закрито продаж квитків зі станцій Самбір, Дубно та Клевань на 6 пар поїздів", – зазначається в повідомленні.

Йдеться про потяги:

  • №98/97Ковель— Київ,
  • №49/50 Київ —Трускавець,
  • №45/46 Ужгород —Лисичанськ,
  • №231/232 Івано-Франківськ — Генічеськ,
  • №217/218 Київ —Рахів,
  • №743/744 Київ —Львів.

Пасажири, які відмовляться від поїздки через закриття цих станцій для посадки, зможуть повернути квитки в залізничні каси або через інтернет і отримати 100% відшкодування їх вартості.

Як відомо, напередодні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розділила Україну на нові зони карантину.

У "червону зону", зокрема, увійшли міста Самбір та Дубно. Населений пункт Клевань входить у Рівненський район Рівненської області (який також опинився в "червоній" зоні).

У зазначеній зоні, серед іншого, забороняються регулярні і нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом, метрополітеном у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні (це не стосується службового транспорту і особистих авто).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: