fbpx
Сьогодні
13:33 13 Сер 2020

Зеленський закликав українців утриматись від поїздок у Білорусь: Там складна, нестабільна ситуація

Президент України Володимир Зеленський закликає українських громадян утриматись від поїздок до Білорусі через складну політичну ситуацію.

Про це він сказав журналістам під час відвідання Бориспільської лікарні інтенсивного лікування.

"У Білорусі зараз дуже складна ситуація, ми це проходили в Україні. І я дуже хочу, щоб не було там смертей, не було постраждалих і щоб влада знаходила діалог зі своїм суспільством. Але поки що ми бачимо, що там складна, нестабільна, серйозна ситуація. Я б радив зараз українцям через ті складні випадки, що люди наші затримані, утриматись від поїздок до Білорусі поки там не буде більш-менш стабільна ситуація", – зазначив Зеленський.

Він нагадав, що в Білорусі, за останніми даними, затримано і незаконно утримується троє українських громадян. МЗС України працює з білоруською владою для якнайшвидшого встановлення та звільнення всіх українців, затриманих під час останніх подій.

"МЗС уже зв'язалось з білоруською стороною. Там троє наших громадян затримано. Зараз ведуться перемовини. Ми наполегливо хочемо, щоб повернули наших громадян в Україну", – додав президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: