fbpx
Сьогодні
11:45 12 Сер 2020

У Мінську 250 жінок в білому з квітами вийшли на знак протесту проти насильства

250 білоруських жінок вийшли в білому з квітами до Комаровского ринку в Мінську на знак протесту проти насильницьких дій, щоб висловити солідарність постраждалим мирним демонстрантам.

«Ми прийшли з відкритими руками, без зброї. Так само як і інші мирні протестувальники. Насильство йде тільки з одного боку ».

"Прямо зараз на Комарівці дівчата з квітами вишикувалися в ланцюг. Вони розтяглися до кінця "Будинку Меблів". Проїжджаючі машини сигналять – дівчата піднімаю вгору руки з квітами. Деякі дівчата виходять з машин і приєднуються до ланцюжку".

Беларускія жанчыны выйшлі ў белым з кветкамі да Камароўкі

Беларускія жанчыны выйшлі ў белым з кветкамі да Камароўкі, каб выказаць пратэст гвалтоўным дзеянням і салідарнасць з пацярпелымі мірнымі дэманстрантамі.

Posted by Белсат TV on Wednesday, August 12, 2020

З'явилися 2 співробітника міліції з гучномовцями і просять розійтися. Дівчата пропонують їм квіти, вони відмовляються. Деякі дівчата залишають квіти на землі та йдуть.

Далі поліція попросила учасників розійтися. Дівчата поклали квіти вздовж дороги і стали розходитися, заклавши руки за голову, але в підсумку зупинилися і продовжили стояти вздовж дороги. Поліцейським кричать: «Припиніть насильство! Вас роблять вбивцями! Поліція – вбивці!»

Біля Комаровського ринку у Мінську триває акція жінок на підтримку ув'язнених та поранених демонстрантів. Близько двох…

Posted by Константин Реуцкий on Wednesday, August 12, 2020

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: