fbpx
Сьогодні
09:06 12 Сер 2020

У Мінську повідомили про часткове відновлення роботи інтернету

Фото unsplash.com

Вранці 12 серпня в Мінську частково відновився доступ в інтернет – читачі повідомляють про соцмережі, месенджери та інші ресурси, які почали працювати.

Про це пише білоруське видання TUT.BY.

"Користувачі пишуть, що близько 6.50 одночасно запрацювало більшість популярних сервісів – Telegram, Viber, WhatsApp, Twitter, Instagram. Почали також відкриватися пошукові системи від Google і "Яндекс", відновився доступ до онлайн-замовлення таксі.

Зарубіжні сайти, в усякому разі у частини читачів, також працюють без проблем. У журналіста TUT.BY, наприклад, вийшло зайти на російський ТАСС і американський The New York Times".

З'явився доступ і до інших сервісів, причому як через мобільний інтернет, так і фіксований – без використання VPN і Proxy запускаються ролики на YouTube, заванатжуються електронні листи в Gmail. Втім, деякі ресурси поки що не повністю відновили роботу – відкрити TUT.BY і Onliner виходить не у всіх.

У Білорусі з 9 серпня були проблеми з доступом до інтернету.

З України і інших країн неможливо було відкрити сайти з доменом .by.

У тому числі не вантажився офіційний сайт президента Білорусі president.gov.by і сайт найбільшого державного інформаційного агентства БЕЛТА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: