fbpx
Сьогодні
13:17 11 Сер 2020

Богдан прокоментував підпал свого авто: Будемо зараз активно виводити вас на чисту воду

Фото Reuters

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що розцінює підпал його автомобіля Tesla як «погрозу від влади».

Про це він написав у Facebook і додав відео з камер спостереження.

Богдан наголосив, що автомобіль згорів вщент, але він «не сприймає це близько до серця». Він вважає, що замовник підпалу «має певний кримінальний досвід», а його співучасники «сидять у найвищих владних кабінетах». При цьому ексчиновник не називає жодних прізвищ та посад.

«Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм — рівно пів року, з того часу як я щасливим звільнився з посади керівника Офісу президента. Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії – моя робота. Перекладаю – це ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду», — написав Богдан.

Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль – Тесла S))) Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання хто це зробив і чому? Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм – рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії – моя робота. Перекладаю – це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік))) Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання ( про комфортні – не обіцяю).

Posted by Андрей Богдан on Tuesday, August 11, 2020

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: