fbpx
Сьогодні
10:03 10 Сер 2020

У Мінську повідомили про одного загиблого в ході протестів: наїхав автозак

Фото TUT.by

Одна людина загинула під час вчорашніх провокацій влади в Мінську.

Як стало відомо правозахисникам «Весни», в Мінську загинув один з учасників акції протесту, яка проходила ввечері і вночі з 9 на 10 серпня.

Молода людина отримала черепно-мозкову травму, несумісну з життям, в результаті наїзду на нього спецтехніки на проспекті Переможців. Медики швидкої допомоги, які приїхали на місце події, не змогли його врятувати.

Також, за відомостями «Весни», в мінських лікарнях перебувають десятки постраждалих під час акції. Відомо, що два відділення військового госпіталю зайняті пораненими. Також постраждалі перебувають у лікарні швидкої медичної допомоги та в 6-й лікарні Мінська.

Правозахисник «Весни» Валентин Стефанович зазначає, що вся відповідальність за трагічні події вчорашнього вечора повністю лежить на Міністерстві внутрішніх справ, Раді Безпеки Білорусі. Саме їх дії призвели до трагічних наслідків.

Після закриття виборчих дільниць і перших даних державного екзит-полу по всій країні почалися масові протести. У Мінську та інших містах почалися сутички протестувальників з силовиками. Застосовуються водомети, гумові кулі сльозогінний газ і світлошумові гранати

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: