fbpx
Сьогодні
19:32 09 Сер 2020

"Їм наплювати на цих хлопців": Лукашенко заявив, що генпрокурори РФ та України не приїхали до Мінська через "вагнерівців"

Фото Reuters

Генеральні прокурори Росії та України не приїхали до Мінська, щоб взяти участь в спільному розслідуванні стосовно затриманих під Мінськом бойовиків ПВК «Вагнер».

Про це повідомив президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише «Інтерфакс-Україна».

«Їм наплювати на цих хлопців», – заявив він, спілкуючись з журналістами на виборчій дільниці, куди прийшов проголосувати на виборах голови держави.

Раніше Олександр Лукашенко доручив запросити до Білорусі генеральних прокурорів Росії і України для розгляду ситуації із затриманими бойовиками російської ПВК Вагнера.

Так, 5 серпня президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Лукашенко, у ході якої попросив передати Україні затриманих бойовиків "Вагнера".

Раніше Лукашенко заявив, що затримані в Мінську росіяни були першими з групи у 180-200 чоловік, яких планували закинути в країну.

Нагадаємо, в кінці липня у Білорусі затримали 32 найманців російської "ПВК Вагнера". Ще одного затримали на півдні країни. Правоохоронці отримали інформацію, що на територію Білорусі прибули понад 200 бойовиків для "дестабілізації ситуації в період виборчої кампанії".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: