fbpx
Сьогодні
14:25 09 Сер 2020

"Вимагав дати мені довічне ув‘язнення". Стерненко розповів про роль у його справі призначеного заступником керівника Офісу президента Татарова

Новопризначений Володимиром Зеленським заступник керівника Офісу президента Олег Татаров приймав активну участь в кримінальній справі проти одеського громадського активіста, колишнього голови місцевого осередку "Правого сектору" Сергія Стерненка

Про це сам Стерненко заявив 9 серпня 2020 року у себе в  Telegram.

"(Татаров – ред.) особисто представляв дружину мого нападника Кузнєцова, заперечував факт нападу на мене та вимагав дати мені підозру за кваліфікацією, яка передбачає довічне ув'язнення", – зазначає активіст.

"Таким чином, Татаров на прохання Портнова вписався за найманого тітушку та заступився не тільки за нього, а і за замовника замаху на мене. Справжній профі з високими моральними якостями, як і казав Зеленський", – наголошує Стерненко.

Зазначимо, декілька днів тому президент підписав указ про призначення Татарова новим заступником Андрія Єрмака. Він буде відповідати за правоохоронний напрямок.

З 2011 до 2014 року він був заступником начальника Головного слідчого управління МВС. Під час Революції Гідності він різко висловлювався на адресу активістів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: