fbpx
Сьогодні
09:50 09 Сер 2020

Україна готова відповідати на запити США щодо виборів, - Єрмак

Фото ОПУ

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак підкреслює, що Україна завжди готова співпрацювати з державними органами США у відповідності зі своїми зобов'язаннями.

"Я хочу підкреслити, що Україна завжди готова співпрацювати з американськими державними органами відповідно до нашими договірними зобов'язаннями. Ми готові відповідати на будь-які офіційні запити", – сказав він, коментуючи заяву керівника Національного центру контррозвідки і безпеки США Вільяма Еваніни про втручання в американські вибори з боку Росії за допомогою українського депутата Андрія Деркача, передає Інтерфакс-Україна.

Єрмак також зазначив, що Україна ніколи не буде втручатися у вибори в США. "Як сказав президент Володимир Зеленський, запобігання втягування нашої країни у внутрішню політику Сполучених Штатів – це питання нашої національної безпеки. Україна не збирається втручатися у вибори в США, і крапка", – заявив голова ОП.

Раніше американська контррозвідка заявила про те, що Росія використовувала колишнього регіонала, а нині позафракційного народного депутата Андрія Деркача, щоб очорнити кандидата в президенти США Джо Байдена. У заяві зазначається про цілеспрямовані дії Росії, Ірану і Китаю, спрямованих на втручання в американські вибори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: