fbpx
Сьогодні
21:00 09 Сер 2020

Шмигаль розповів, як працюватимуть вільні економічні зони на Донбасі

Прем'єрміністр України Денис Шмигаль розповів, як працюватимуть зони пріоритетного розвитку на Донбасі.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За його словами зараз над механізмами функціонування вільних економічних зон працюють Мінекономіки спільно з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій.

"Стосовно створення привабливих умов для бізнесу, я навіть не кажу зараз, що інвестор прийде на території, які сьогодні є тимчасово окупованими, який прийде на території, які сьогодні розташовані біля лінії розмежування, ми маємо декілька напрямів. Тобто це, звичайно ж, і податкові пільги, певні преференції з точки зору початку і ведення там бізнесу. Візія і концепція сьогодні є", – сказав Шмигаль.

Він уточнив, що зони пріоритетного розвитку – це 15-20-кілометрова зона в межах від лінії розмежування

"Зони пріоритетного розвитку – це ті зони, які вимагають певних преференцій для бізнесу, для створення робочих місць. Сьогодні ми можемо говорити про утворення таких зон в якійсь межі від лінії розмежування. Наприклад, 15-кілометрова зона, може, 20-кілометрова зона. Ми рахуємо ці речі зараз. І представимо їх", – сказав Шмигаль.

Нагадаємо, раніше новий глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук розповів, що можна запропонувати для Донецької та Луганської областей вільну економічну зону.

Леонід Кравчук став главою української делегації ТКГ.

Кравчук назвав можливі компроміси для Донбасу.

Також Кравчук сказав, які завдання поставив перед ним Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: