fbpx
Сьогодні
13:17 07 Сер 2020

Зеленський прокоментував призначення посадовця часів Януковича Татарова в ОП

Володимир Зеленський вважає, що для того, щоб змінити Україну найголовніше – це моральна сторона. Він прокоментував призначення нового заступника голови Офісу президента Олега Татарова, який був посадовцем за часів президентства Віктора Януковича.

Про це він заявив на брифінгу.

За його словами, важливо, щоб людина була чесна.

"Що стосується цієї людини. Я не знаю, що таке "він стара людина". Думаю, він віком приблизно як я. Йому за 40, навіть немає 50…

Ми всі жили за часів Януковича, деякі люди побігли разом з Януковичем, а в принципі багато людей залишилося нормальних, які не зрадили Україну. Мені здається, це несправедливо, всіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Януковича вважати "старою владою".

Для мене всі, хто очолював, за пана Порошенка теж уже "стара влада". І там були досвідчені люди і в ті роки були досвідчені люди. Головне, щоб людина була чесна".

Зазначимо, декілька днів тому президент підписав указ про призначення Татарова новим заступником Андрія Єрмака. Він буде відповідати за правоохоронний напрямок.

З 2011 до 2014 року він був заступником начальника Головного слідчого управління МВС. Під час Революції Гідності він різко висловлювався на адресу активістів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: