fbpx
Сьогодні
17:53 07 Сер 2020

У Києві з'явився прокат електросамокатів: де знайти та скільки коштуватиме

Сервіс таксі Bolt запускає у Києві прокат електросамокатів. Це перший подібний сервіс в Україні.

Щоб скористатися сервісом прокату електросамокатів потрібно:

  • встановити додаток Bolt для замовлення авто з Google Play або App Store. Якщо додаток вже встановлений, то його треба оновити до останньої версії;
  • за допомогою карти в додатку знайти самокат і розблокувати його, відсканувавши через додаток QR-код.
  • після закінчення поїздки треба вказати про її завершення в додатку. Оплата списується з банківської картки автоматично (готівкою оплатити не можна). У вартість входить ціна за розблокування і хвилину використання.

Вартість розблокування електросамокату — 29 грн, а хвилина поїздки — 4,90 грн. Орендувати самокат на весь день можна за спеціальною ціною — 600 грн.

Нині у компанії доступні самокати Segway NineBot ES4, з максимальною швидкістю 25 км/год і запасом ходу до 45 км. У додатку є інструкції з безпечного використання електросамоката.

Перші стоянки, де можна взяти самокат, розташовані на Поштовій площі, Майдані Незалежності, Бессарабській площі, поблизу Золотих воріт і в Маріїнському парку.

Bolt запустив прокат електросамокатів у Києві

Після поїздки самокат можна припаркувати в безпечних місцях, які відзначені на карті в додатку. Якщо самокат залишити за межами спеціально відведених місць, користувача оштрафують.

Усі самокати оснащені GPS-навігаторами для отримання даних про місця їх розблокування та паркування. Щоранку співробітники Bolt відвозитимуть самокати до спеціально відведених для них місць.

Bolt запустив прокат електросамокатів у Києві

У зв'язку з пандемією коронавірусу всі електросамокати проходитимуть регулярну дезінфекцію. Користувачам рекомендують використовувати санітайзери й одноразові рукавички.

Наразі  сервіс прокату електросамокатів Bolt доступний у 10 країнах і більш ніж 30 містах Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: