fbpx
Сьогодні
22:56 07 Сер 2020

У "Голосі" визнали, що вихід Вакарчука з Ради вдарив по рейтингу партії

Вихід засновника партії "Голос" Святослава Вакарчука з Верховної Ради спровокував падіння рейтингів даної політсили.

Про це розповіла в інтерв'ю виданню "Українська правда" очільниця партії Кіра Рудик.

Так, відповідаючи на запитання, як вихід Вакарчука з Парламенту позначився на рейтингах партії, вона заявила: "Погано. Це правда".

"У нас було падіння до січня-лютого. Це було пов'язано з тим, що ми не позиціонуємося і погано комунікуємо. Потім березень – мене вибирають головою партії. Потім починаємо говорити: "Шмигаль, Аваков", ми ростемо, ростемо, ростемо. Потім Славік – і пішло вниз. Зараз у мене план – тільки рости. Славік пішов коли, в кінці червня? Ну от зараз потихеньку відбудовуємо бренд", – зазначила Рудик.

Вона додала, що вихід Вакарчука став "ударом" для партії, але висловила впевненість, що "Голос" "вишкребеться". Рудик також дала зрозуміти, що заздалегідь знала про рішення Вакарчука скласти мандат.

"Я знала, що так буде… Як голова партії я знала, що це буде удар. Але я також знала, що ми вишкребемося – точно вишкребемося… Мені він казав, що він веде нас, і щоб ми думали, як маємо будувати партію. Він мені це казав в березні, коли пропонував мене на голову партії, і я знала, що не можна буде завжди за його спиною ховатися, що треба бути самостійними. Я знаю прекрасно, що можна було робити якось краще, напевно, форматувати, щоб ми не втратили стільки рейтингу і так далі. Але ми теж не такі прості", – заявила Рудик.

Раніше у "Голосі" заявили, що знали про намір Вакарчука скласти депутатський мандат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: