fbpx
Сьогодні
08:42 07 Сер 2020

ООС: від початку доби окупанти двічі порушили режим "тиші"

Від початку доби, 7 серпня, збройними формуваннями Російської Федерації 2 рази порушено режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Ворожі провокації зі стрілецької зброї відмічено у районі населеного пункту Новолуганське, а з підствольного гранатомета – біля Шумів", – йдеться у повідомленні.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

6 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об'єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statementРанкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 7.00 07 серпня 2020 рокуКожен з нас може бути впевненими у тому, що Збройні Сили України – це надійний щит. Українські воїни та представники інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням.6 серпня на усіх ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об'єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії ворога.Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою.Від початку поточної доби збройними формуваннями Російської Федерації 2 рази порушено проголошений режим припинення вогню. Ворожі провокації зі стрілецької зброї відмічено у районі населеного пункту Новолуганське, а з підствольного гранатомету – біля Шумів.Поодинокі неприцільні постріли не несли загрози життю та здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат та поранень немає.Заходи повного та всеосяжного припинення вогню не позбавляють військовослужбовців, у разі порушення домовленостей противником, діяти відповідно до норм Міжнародного права та національного законодавства України.Слава Україні!

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Thursday, August 6, 2020

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: