fbpx
Сьогодні
19:30 06 Сер 2020

В Україні центри зайнятості поновлюють особистий прийом громадян

Центри зайнятості відновлюють особистий прийом громадян, а також готові до надання комплексу послуг зі сприяння у працевлаштуванні офлайн

Про це повідомляє пресслужба Державної служби зайнятості.

"Це стосується всіх центрів зайнятості та філій, розміщених у «зеленій» зоні рівня епідемічної небезпеки. Продовжують працювати з частковими обмеженнями центри зайнятості в районах, де визначено "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень небезпеки. Такі окремі території станом на 5 серпня мають Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області",- йдеться у повідомленні.

У пресслужбі нагадують, що обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил, тож просимо шукачів роботи та роботодавців не забувати про засоби індивідуального захисту.

Зареєстрованим безробітним наголошують, що вони повинні взяти з собою на запланований особистий прийом до кар'єрного радника оригінали документів (трудову книжку, паспорт, довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та документ про освіту).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: