fbpx
Сьогодні
16:28 05 Сер 2020

Україна лібералізує повітряні, пасажирські та вантажні перевезення з трьома країнами

Сьогодні, Уряд підтримав ряд важливих рішень для лібералізації повітряних, пасажирських і вантажних перевезень з Чорногорією, Республікою Білорусь та Катаром.

Про це пише пресслужба міністра інфраструктури України Владислава Криклія.

Зокрема Кабінет Міністрів України схвалив:

✅ Ратифікацію Протоколу про повітряне сполучення між Україною та Катаром

📌 Після ратифікації та набрання чинності ми зможемо усунути обмеження щодо кількості рейсів, місткості та типів повітряних суден, пунктів на територіях обох країн під час здійснення регулярного повітряного сполучення

✅ Ратифікацію Угоди між Україною та Чорногорією про міжнародні автомобільні перевезення пасажирів і вантажів

📌 Визначає умови здійснення міжнародних автомобільних перевезень пасажирів і вантажів між країнами, транзитом через їхні території та до/з третіх держав на основі відповідних дозволів, що видаються уповноваженими органами обох країн, та перевезень, що звільнені від таких дозволів.

✅ Ратифікацію Протоколу між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Білорусь про міжнародне автомобільне сполучення від 17 грудня 1992 року

📌 Передбачає звільнення від дозволів для виконання міжнародних вантажних автомобільних перевезень.

"Це надасть вітчизняним перевізникам нові можливості для здійснення своєї діяльності. А Україна зможе залучити додаткові вантажопотоки та пасажиропотоки. Протоколом буде врегульовано питання збільшення терміну перебування членів екіпажів автобусів, які здійснюють регулярні перевезення пасажирів, а також водіїв вантажних автомобілів, які здійснюють міжнародні вантажні перевезення, при наявності підтверджуючих документів. Сподіваюсь, що згадані і важливі для інфраструктури України Протоколи та Угоду підтримують народні депутати", – резюмує Криклій.

Сьогодні, Уряд підтримав ряд важливих рішень для лібералізації повітряних, пасажирських і вантажних перевезень з…

Posted by Владислав Криклій – Міністр інфраструктури України on Wednesday, August 5, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: