fbpx
Сьогодні
21:53 04 Сер 2020

Кравчук розповів, чим займатиметься Фокін у делегації ТКГ

Голова делегації України у ТКГ з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук розповів, якими задачами у команді буде опікуватися її новий учасник — Вітольд Фокін.

Про це йшлося в ефірі телеканалу "Україна 24".

Як повідомляли раніше, 4 серпня 87-річний перший прем'єр-міністр незалежної України Вітольд Фокін ухвалив рішення брати участь у роботі ТКГ з урегулювання ситуації на Донбасі.

За словами Кравчука, наразі перелік задач Фокіна не сформовано конкретно, проте є певні "рамки".

Так, Фокін опікуватиметься питанням налагодження комунікації між тими особами, що проживають на тимчасово окупованій території Донбасу, і тими, хто був вимушений її залишити.

"Це спілкування, комунікації між людьми, які живуть на неконтрольованій території, і тими людьми, які змушені були залишити частину Донецької та Луганської областей і зараз живуть на території України. Налагодити з ними комунікацію, визначити, що вони хочуть. Тому що часто те, що хоче лідер, не означає, що так і думають люди. А якщо точно — координація зусиль тих людей, яких нам потрібно зрозуміти, і дій відповідно до цього розуміння", — зазначив Кравчук.

Нагадаємо, раніше новий глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук розповів, що можна запропонувати для Донецької та Луганської областей вільну економічну зону.

Леонід Кравчук став главою української делегації ТКГ.

Кравчук назвав можливі компроміси для Донбасу.

Також Кравчук сказав, які завдання поставив перед ним Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: