fbpx
Сьогодні
21:37 04 Сер 2020

Нова пошта встановила 200 поштоматів біля магазинів АТБ

Нова пошта встановила 200 поштоматів нового формату біля магазинів АТБ у 95 містах України. Тепер клієнти можуть отримувати свої відправлення у будь-який час. 

Встановлені поштомати абсолютно нового формату. У них відсутні дисплеї, на яких потрібно вводити код. Комірки відчиняються за допомогою мобільного додатку Нової пошти. Коли замовлення прибуде у поштомат, клієнт отримає сповіщення, далі йому потрібно підійти з телефоном до поштомату та натиснути кнопку «відчинити комірку» у мобільному додатку. Це власна розробка Нової пошти, щоб сервіс був максимально простим та безпечним для клієнтів.

Нова пошта встановила 200 поштоматів біля магазинів АТБ

«Наша головна мета – бути ближчими для клієнтів, саме тому для встановлення поштоматів ми обрали магазини мережі АТБ, адже вони є чи не на кожному кроці. Тепер, коли ви підете в магазин за продуктами, можете одразу там же забрати свою посилку – це зручно та економить час», – коментує Олександр Лисовець, керівник бізнес-напрямку мережі поштоматів Новобокс.

«Стратегія нашого розвитку заснована на інтересах і потребах нашого клієнта, якого в «АТБ» прийнято вважати партнером по бізнесу. Ми системно підходимо до питань, які важливі для більш, ніж чотирьох мільйонів наших покупців – це комфорт, зручність, гарантована якість та доступна ціна. Ефективно вирішувати ці завдання нам вдається завдяки впровадженню сучасних інноваційних рішень, створенню додаткових клієнтських сервісів. Проект по встановленню поштоматів біля магазинів торговельної мережі «АТБ» – не перший проект, який ми реалізовуємо спільно з Новою поштою останнім часом. Враховуючи масштаби присутності компанії, а на сьогодні це 1137 магазинів у 293 населених пунктах 24 регіонів країни, здійснення такого проекту безумовно додасть додаткових переваг та користі нашим клієнтам», – коментує голова Ради директорів, генеральний директор Корпорації «АТБ» Борис Марков.

До кінця року Нова пошта планує масштабувати проект та встановити поштомати по всій мережі магазинів АТБ. 

Нова пошта встановила 200 поштоматів біля магазинів АТБ

Як це працює

  1. Клієнт робить замовлення з доставкою у найближчий поштомат
  2. Після доставки замовлення в поштомат отримувачу надходить повідомлення про прибуття з інструкцією про отримання
  3. Клієнт може оплатити послуги доставки через мобільний додаток Нової пошти або на сайті компанії в розділі Трекінг. 
  4. Біля поштомату треба зайти у мобільний додаток, перейти в розділ Мої відправлення, обрати потрібну експрес-накладну та натиснути кнопку «Відчинити комірку». Якщо клієнт випадково зачинив комірку, не забравши посилку, в додатку потрібно натиснути кнопку «Відчинити комірку повторно».
  5. Забрати посилку та натиснути «Підтвердити отримання». 

При замовленні доставки у поштомат в АТБ діють ті ж правила, що й у звичайні поштомати. А саме: в них можна отримати лише повністю оплачені посилки до 30 кг фактичної ваги, при цьому оголошена вартість не перевищує 6000 грн. Максимальні габарити відправлення – 40х62х28 см. Якщо з якихось причин отримувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 5-й день воно буде переміщене на найближче відділення Нової пошти, де безкоштовно зберігатиметься 7 днів. Додаткових оплат при цьому немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: