fbpx
Сьогодні
16:42 02 Сер 2020

Медведчук з дружиною в'їхали в окупований Крим, — ЗМІ

Народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" і кум президента РФ Віктор Медведчук з дружиною Оксаною Марченко перетнули адмінкордон з тимчасово окупованим Кримом.

Як повідомляють джерела НВ, подружжя перетнуло КПВВ Каланчак, куди Медведчук з дружиною прибули о 14:30 в неділю, 2 серпня.

"У 14.34 дані громадяни були оформлені встановленим порядком на виїзд на транспортному засобі Мерседес Віто. В 14.36 виїхали з КПВВ", – йдеться в повідомленні.

За даними джерела, Віктора Медведчука і дружину супроводжували ще три людини: Григорій Чалий, Владислав Галишин і водій Євген Засенко, всі – громадяни України.

Згідно з декларацією, дружина Медведчука Оксана Марченко володіє земельною ділянкою під Ялтою площею понад 5 тис. квадратних метрів, будинком і господарчими будовами.

У колишні роки в ЗМІ показували розкішну резиденцію Медведчуків біля Сімеїзу. Вона стала відомою після того, як сім років тому там зустрічали з шампанським Володимира Путіна. Видання Дзеркало тижня писало, що ця резиденція виникла на місці протитуберкульозного санаторію імені Баранова.

У генплані, затвердженому вже російською владою Ялти, цей будинок позначений як Палац Медведчука, пишуть Крим.Реаліі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: