Новини

У Раді анонсували ребрендинг до 30-річчя Незалежності України

Робоча група з розробки брендингової стратегії Верховної Ради планує розробити оновлений брендинг парламенту до 30-річчя Незалежності України.

Про це сказала заступник Голови ВР Олена Кондратюк під час третього засідання робочої групи 31 липня, повідомляє інформаційне управління парламенту.

«На засіданні робочої групи з підготовки проєкту закону про державні символи України говорили про важливість прийняття всього законодавства, що стосується державної символіки до 30-річчя Незалежності України. Для брендингу це дуже важливо. Маємо на меті впорядкувати різнотипну візуалізацію, що є сьогодні. До 30-ї річниці Незалежності України плануємо розробити оновлений брендинг Верховної Ради», — зазначила віцеспікерка.

Зі свого боку заступник керівника апарату ВР Микола Шевчук нагадав про досвід розробки брендів парламенту Великобританії та Європейського парламенту, в яких фокус зроблено на традиції , та представницьку демократію.

При цьому засновник креативної агенції Євген Зінгерман, представляючи концепцію ребредингу, акцентував на важливості напрацювати ідеологічну та візуальну частину, адже «бренд виконує функцію донесення меседжів, що мають бути не з минулого, а з майбутнього, а сам дизайн має бути побудований на ключових змістах».

Народний депутат Володимир В'ятрович (фракція партії «Європейська солідарність») зауважив, що варто проговорити ідеологічну складову, оскільки будівля парламенту 1939 року не несе правильного посилу для демократичного бренду, а є образом радянського минулого.

За результатами зустрічі, в серпні-вересні 2020 року заплановано провести фокус-групи серед працівників апарату, народних депутатів, цільових аудиторій і сформувати ідеологічну складову бренду парламенту.

Робоча група з розробки брендингової стратегії Верховної Ради утворена згідно з Розпорядженням спікера Дмитра Разумкова. Під час двох попередніх засідань Робочої групи 18 червня та 2 липня 2020 року ідеї та бачення бренду парламенту обговорили представники креативної індустрії.

Свіжі дописи

  • Новини

У березні цього року кількість жертв серед цивільних українців зросла на 20%, – розвідка Британії

Протягом березня 2024 року, згідно з даними Моніторингової місії Організації Об'єднаних Націй (ООН), в Україні… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Встановила рекорд України: майстриня з Львівщини виготовила 10 вишитих писанок

Майстриня Галина Ковальська із Жовкви Львівської області встановила рекорд України. Вона створила 10 вишитих писанок… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Пішов з життя колишній головний тренер збірної України з футболу Фоменко

Помер у віці 75 років колишній футболіст та головний тренер збірної України Михайло Фоменко. Про… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Україна тимчасово відступить від Європейської конвенції про захист прав людини: деталі

Україна переглянула положення своєї заяви про відступ від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Польські фермери розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною, проте є вийняток

Фермери Польщі розблокували контрольно-пропускний пункт "Рава-Руська" на кордоні з Україною для проїзду вантажівок. Втім заборона… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Справа Сольського: суд обрав запобіжні заходи іншим підозрюваним

Ще до трьох підозрюваних у справі щодо заволодіння землею у Сумській області судді Вищого антикорупційного… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.