fbpx
Сьогодні
12:55 01 Сер 2020

Аваков показав відео ліквідації "полтавського терориста"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував у своєму Twitter відео ліквідації "Полтавського терориста" Романа Скрипника снайпером у селі Опішня.

На кадрах видно, що спочатку озброєний Роман Скрипник тримає в заручниках поліцейського. Це – капітан поліції, який сьогодні вночі виявив втікача в одному з нежитлових будинків селища Опішня і був захоплений в заручники.

Судячи з відео, співробітники поліції вмовляють Скрипника відпустити заручника, після чого в нього стріляє снайпер. Заручнику-поліцейському вдалося за лічені секунди відскочити від пораненого Скрипника, після цього "полтавський терорист" підривається на своїй же гранаті і його відкидає вибуховою хвилею в сторону.

Як повідомлялося, сьогодні вночі поліція заявила про ліквідацію Скрипника. За словами силовиків, капітан поліції виявив злочинця в нежитловому будинку. Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв у заручники і цього поліцейського. Однак у останнього була при собі табельна зброя. Спецназ КОРД точним пострілом ліквідував терориста. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: