fbpx
Сьогодні
22:23 31 Лип 2020

Біля затонулого танкера Delfi в Одесі знайшли загиблого дельфіна

Причиною загибелі ссавця могла послужити забрудненість акваторії.

В Одесі неподалік від затонулого в 2019 році танкера Delfi, знайшли загиблого дельфіна, повідомили в Державній екологічній інспекції в Одеській області

"Надійшло повідомлення з невтішною новини за фактом загибелі дельфіна на міському пляжі міста Одеси, якого викинуло на берег. При візуальному огляді загиблого дельфіна, механічних пошкоджень не було виявлено", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що дельфіна передали в Український науковий центр екології моря для визначення причин смерті з подальшим зберіганням біологічних останків. Про причини загибелі тварини обіцяли повідомити додатково.

Возле затонувшего танкера Delfi в Одессе обнаружили погибшего дельфина

Возле затонувшего танкера Delfi в Одессе обнаружили погибшего дельфина

Як повідомляє «Думська» мертвого дельфіна виявили сьогодні відпочивальники на пляжі «Дельфін», який знаходиться поруч з затонулих танкером Delfi.

За словами старшого тренера дельфінарію Одеси Олени Колмогорова, причиною загибелі ссавця могла послужити інфекція або забрудненість акваторії.

Нагадаємо, танкер «Делфі» зазнав аварії біля узбережжя Одеси в листопаді минулого року. З нього постійно витікає паливо.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: