fbpx
Сьогодні
11:35 30 Лип 2020

Справа Шеремета: Антоненко готовий на слідчий експеримент, якщо його звільнять із-під варти

ФОТО: FREE RIFF

Підозрюваний у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко заявив, що готовий на проведення слідчого експерименту, якщо його звільнять з-під варти.

Про це він повідомив у інтерв'ю "Українській правді".

«Про відмови – брехня. Ми не відмовлялися від жодних слідчих дій, а наполягали на їх законному проведенні, з адвокатами. Слідчий експеримент я і зараз готовий пройти, якщо мене звільнять з-під варти, тобто не будуть водити на ланцюжку, як Юлю (Кузьменко – ред.), і за умови, що відео одразу після цього покажуть. Але цього вони бояться більш за все», – сказав Антоненко.

Він наголосив, що також разом із своїм захистом не відмовлявся від поліграфа: «ми запропонували незалежну експертизу із залученням іноземних спеців, бо існували обґрунтовані ризики фальсифікації зі сторони слідства».

«Уявіть, той самий психолог, що оголосив ходу «невербальною поведінкою» і підписав цю маячню, тепер пропонувався мені в новій іпостасі – поліграфолога! Кажуть, інших у нас нема», – зазначив Антоненко.

Він також заявив, що ніколи не співпрацював із СБУ і що йому невідомо про структури СБУ і їх відділи, а також наголосив, що не знається на вибухівці.

«Я не знаюсь на вибухівці. Я музикант. А в ССО із 2017 року. Задачі в мене інші. Реклама ССО. Рекрутинг. Знаю про парашути, міни бачив лише учбові, вихолощені або на фото. Але якби мені навіть рідна мати запропонувала причепити комусь вночі під машину незрозумілу мені річ, я б не став цього робити», – підкреслив Антоненко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: