fbpx
Сьогодні
18:11 29 Лип 2020

У ЦВК зафіксували випадок коронавірусу

У Центральній виборчій комісії виявили випадок захворювання на COVID-19

Про це повідомляє пресслужба комісії.

"У зв'язку з виявленням у Центральній виборчій комісії випадку захворювання на коронавірусну хворобу, ми знову посилили карантинні заходи", – йдеться у повідомленні.

Там закликали людей не приходити без необхідності до будівлю. У випадку відвідування необхідно одягати маски і рукавички, дотримуватися дистанції.

Крім цього, у зв'язку з активною підготовкою до місцевих виборів, у ЦВК створили можливість попереднього запису для подачі документів щодо кандидатур до складу територіальних виборчих комісій. Подання приймаються з 27 липня по 5 серпня включно.

"Також просимо відвідувачів не створювати скупчення на другому поверсі адміністративної будівлі Комісії і дотримуватися фізичної дистанції не менше 1,5 метра з розрахунку не більше однієї людини на 5 квадратних метрів площі приміщення. Працівники секретаріату Комісії, беруть подання, захищені масками, рукавичками і екранами, забезпечені достатньою кількістю дезінфекційних засобів", – зазначили в ЦВК.

Звертаємо увагу, що у зв'язку з виявленням у Центральній виборчій комісії випадку захворювання на коронавірусну хворобу,…

Posted by Центральна виборча комісія – Central Election Commission of Ukraine on Wednesday, July 29, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: