fbpx
Сьогодні
22:55 28 Лип 2020

В Україні запустили першу лінію переробки конопель

Компанія ТОВ «Хемптехно» створила обладнання для первинної переробки трести конопель. Лінія дозволяє переробляти сировину різної якості, від соломи до трести, з хаотичним розташуванням їх у шарі сировини як в рулонах, так і в тюках.

Про це пише Kurkul.com.

Відомо, що прийматимуть сировину з фермерських господарств, які мають ліцензію на вирощування конопель.

Розрахункова продуктивність ЛПЛ (переробка вхідної сировини) — до 1 т/год. Потужність електрообладнання ЛПЛ (без системи аспірації пилу) — 35 кВт.

В Україні запустили першу вітчизняну лінію переробки конопель

Фото: kurkul.com

Як зазначили в компанії, волокно і костриця, одержане за запропонованою технологією, знаходить широке застосування у різних сферах сучасної промисловості: біопластик, будівельні матеріали, текстиль, медицина, військово-промисловий комплекс.

«На сьогодні вже проведено успішні заводські випробування промислового зразка лінії з переробки луб'яних культур (ЛПЛ), що стало початком позитивних змін в напрямку одержання натуральної, екологічно чистої продукції з промислових конопель», — додали розробники.

Також зазначається, що ця розробка є першою Українською лінією з переробки трести промислових конопель, яка є плідною роботою фахівців компаній ТОВ «Хемптехно», Інституту луб'яних культур (м.Глухів) та заводу ТОВ «Укр.Агро-сервіс».

Дивіться також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: