fbpx
Сьогодні
20:57 28 Лип 2020

Аграрна партія візьме участь у місцевих виборах

Аграрна партія України братиме участь у місцевих виборах 2020 року.

Таке рішення було прийнято на (позачерговому XXVII) з'їзді партії, що відбувся 28 липня у місті Києві, повідомляють "Українські новини".

Голова Аграрної партії Михайло Поплавський під час з'їзду поставив однопартійцям завдання отримати максимальну кількість голосів на місцевих виборах і привести до місцевої влади справжніх професіоналів, фахових аграріїв та лідерів громадської думки, що забезпечить організації чітке місце на політичному полі.

"Зважаючи на суттєве збільшення важливості розвитку аграрного сектору в економіці України, очевидним є потужний суспільний запит на політичну силу, яка б системно та професійно захищала інтереси людей, пов'язаних з аграрним виробництвом. Саме такою політичною силою була і є Аграрна партія України! Кандидати від Аграрної партії візьмуть участь у жовтневих виборах, щоб громадяни обрали місцеву владу з тих, кого вони особисто знають і кому довіряють", – заявив Поплавський.

Аграрна партія стала першою і єдиною позапарламентською політичною партією, яка одержала перемогу у виборах в об'єднаних територіальних громадах (2018 р.), має потужне представництво у всіх регіонах України і налічує близько 70 000 партійців.

Нагадаємо, Кравчук розповіла, що партія "Слуга народу" орієнтовно 21 серпня проведе всеукраїнський з'їзд.

Раніше Разумков розповів, чи всі необхідні для проведення місцевих виборів закони ухвалила Рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: