fbpx
Сьогодні
19:29 26 Лип 2020

У "Слузі народу" визначилися з кандидатом у мери Кривого Рогу

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вважає високими шанси нардепа Юрія Корявченкова (актор з "95 кварталу" "Юзик") на місцевих виборах в Кривому Розі.

Про це повідомляє УНІАН.

Про це Корнієнко повідомив, відповідаючи на питання журналістів, чи дійсно народний депутат від "СН", раніше артист "95 кварталу" Юрій Корявченков буде кандидатом в мери Кривого Рогу.

"Як тільки прийде час, ми оголосимо кандидатів. Щодо Юрія Корявченкова, думаю, що його шанси високі в Кривому Розі", – сказав Корнієнко, побічно підтвердивши, що "Юзика" висунуть кандидатом у мери Кривого Рогу.

Також Корнієнко додав, що якщо Корявченков виявить таке бажання, то "партія його підтримає, але висування кандидатів за новим Виборчим кодексом – це відповідальність обласних організацій, міських і центрального апарату, тому будемо визначатися".

"Юзик" – близький соратник Зеленського. Так само як і президент, він з Кривого Рогу. Зараз мер міста Юрій Вілкул – батько екс-нардепа та одного з лідерів "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула.

У свій час ходили чутки, що на мера міста піде сам Олександр Вілкул, який таким чином спробує повернутися у велику політику після поразки на президентських і парламентських виборах у 2019 році. Але, за останніми даними, в мери знову піде його батько.

Нагадаємо, Кравчук розповіла, що партія "Слуга народу" орієнтовно 21 серпня проведе всеукраїнський з'їзд.

Раніше Разумков розповів, чи всі необхідні для проведення місцевих виборів закони ухвалила Рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: