fbpx
Сьогодні
20:26 26 Лип 2020

У МВС повідомили про долю групи з далекобійниками, до якої приєднався Зеленський

Фото: ОПУ

Правоохоронці не видалили у соцмережі групу далекобійників, у яку вступив Президент Володимир Зеленський, але слідкують за тим, про що спілкуються її учасники.

Про це в інтерв'ю УНН розповів заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Цей канал заблокований не був, на цей час мені не відомо, щоб він був заблокований. Але ми моніторимо ситуацію, і цей канал має зворотну інформацію — ми бачимо, хто, де і як хоче об'їжджати ділянки автодоріг, і ми якраз використовуємо цей канал для того, щоб краще займатись перевірками перевантаження на трасах. Тому можу сказати — пишіть більше про методи того, як ви оминули ваговий контроль, ми це будемо знати, тому там є наші люди, разом з Президентом, і ми ще краще вибудуємо систему контролю за перезавантаженням", — сказав Геращенко.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський у червні вступив у групу далекобійників у месенджері і пригрозив останнім наслідками, якщо ті продовжать обходити зважування машин за допомогою соцмереж і руйнувати нові дороги.

Довідка. "Велике будівництво" — спільний проєкт президента та уряду, який передбачає спорудження доріг та інфраструктурних об'єктів по всій країні.

Раніше у Зеленського заявили, що більш ретельно перевірятимуть вантажний транспорт на дотримання вагових норм.

Нагадаємо, Зеленський передав МВС контроль дотримання габаритно-вагових обмежень на дорогах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: