fbpx
Сьогодні
20:05 25 Лип 2020

У Авакова розповіли, що чекає "полтавського терориста"

Фото: Суспільне Полтава

Радник глави МВС Арсена Авакова Михайло Апостол вважає, що активна фаза операції затримання "полтавського терориста" Романа Скрипника скоро закінчиться.

Про це він сказав в ефірі каналу "Україна 24".

"Вся інформація про цю людину є, всі родичі знайдені. Правоохоронні органи оточили все там, все контролюється тепловізорами, нікуди він не дінеться. Кожна ділянка поділена на квадрати, і кожен підрозділ має свій квадрат. Але зараз літо, зелень навколо в лісах – не так очищають ті ліси, як раніше. Сховатися в лісі в принципі просто. Але це (знайдення утікача – ред.) питання часу. Ну, скільки там – ще день, ще два…", – сказав Апостол.

На думку радника, Скрипник "вийде сам" або накладе на себе руки.

"Він вийде сам, він переосмислить, що нікуди не дінеться. Він буде як загнаний вовк там бігати, ну, скільки він буде бігати. Або покінчить з життям… Більш того, чомусь складається враження, що якщо він викрадає машини, якщо була загроза життю, коли він витягнув чеку і, в принципі, через це все і почалося – він якось розумів ті речі, на які йшов", – сказав радник.

Апостол допустив, що у "полтавського терориста" не все добре з психікою.

"І я думаю, якщо у нього з психікою, знаєте, сьогодні ми з весни раптово перейшли на літо – ускладнення у таких людей. В принципі, може і покінчити життя самогубством. Швидше за все, якщо він так боїться потрапити до в'язниці, а причина для цього була, то він може покінчити життя самогубством: втопитися, повіситися…" – сказав Апостол.

Нагадаємо, вчора в Полтаві правоохоронці проводили спецоперацію по затриманню чоловіка, якого підозрювали у викраданні автомобілів. В ході операції чоловік дістав гранату та заявив, що може її підірвати.

Потім він схопив у заручники оперуповноваженого. Поліція вела з ним перемовини і правоохоронця обміняли на іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: