fbpx
Сьогодні
19:46 25 Лип 2020

"Слуги народу" не збирають підписи для проведення позачергової сесії Ради, - Корнієнко

Народні депутати фракції "Слуга народу" не збирають 150 підписів для проведення позачергової сесії Верховної Ради.

Про це заявив перший заступник голови фракції та голова партії Олександр Корнієнко, передає Інтерфакс-Україна.

"У нас усі депутати відправилися працювати в округи, дуже натхненно працюють із виборцями, і нам просто технічно буде непросто зібрати 150 підписів. Якщо говорити про необхідність, то вона завжди є. По-перше, історія з тим, що затягнувся розгляд законопроекту про гральний бізнес, який технічно і хронологічно вибив кілька десятків хороших законів із порядку денного – до них можна повертатися або думати, що робити з ними далі", – сказав Корнієнко в суботу на брифінгу під час партійного тренінгу "Слуги народу" в КВЦ "Парковий".

Він зазначив, що, окрім тих законопроектів, які не встигли розглянути під час чергової сесії парламенту, є й такі, які заблоковані постановами і не можуть набути чинності.

"Також є проблеми організаційні: постановою заблоковано закон про "зелений" ринок енергії. Це може обійтися країні ще додатково в кілька сотень мільйонів гривень, і треба це враховувати", – додав нардеп.

Перший заступник голови фракції також заявив, що в партії не збирають підписів для проведення позачергової сесії Верховної Ради.

"Якщо говорити про якісь дати, то я зараз не називав би конкретних дат. Конкретики з приводу цього у депутатів немає, збору підписів немає, підписних листів немає – жодного процесу не відбувається. Йдуть різні розмови і консультації, які можуть закінчитися позачерговими сесіями або вже черговою сесією, вона має бути за Конституцією першого вівторка вересня", – сказав Корнієнко.

Раніше стало відомо, що партія "Слуга народу" орієнтовно 21 серпня проведе всеукраїнський з'їзд.

 Разумков розповів, чи всі необхідні для проведення місцевих виборів закони ухвалила Рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: