fbpx
Сьогодні
19:32 24 Лип 2020

Справа Гандзюк: у Києві намагаються звільнити членів ОЗГ, причетних до справи

У Києві сьогодні відбувається судове засідання у справі ймовірних свідків у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє спільнота "Хто замовив Катю Гандзюк" у Facebook.

Як повідомляють соратники вбитої активістки, які відслідковують хід розслідування, сьогодні проходить суд над членами ГО «Ніхто крім нас», яке замішане у справах незаконної вирубки лісу на Херсонщині.

Це особисте злочинне угрупування Павловського, яке працювало на Мангера, Рищука та Гордєєва ( головних фігурантів та підозрюваних у справі – ред.),

"Зараз цим бандитам намагаються змінити запобіжний захід, відпустивши під «особисте зобов'язання». Чому? Все просто – по закону не можна більше ніж півроку тримати людей на домашньому арешті. Просування у справі нуль. За півроку розслідували НІЧОГО. Учасникам злочинного угрупування, які під керівництвом вбивць Павловського та Мангера займались шантажем, розбоєм та вирубкою лісу інкримінують лише організацію «штовханини» під Олешківською РДА. І їх просто випустять! Нагадаємо, що члени угрупування – Агаєв, Карий, Тарасенко, Присяжний, Горєлов – були затримані під керівництвом екс-заступника прокурора Трепака", – пишуть активісти, додаючи, що на сьогодні справу систематично розвалюють.

"Ще раз дякуємо президенту Володимиру Зеленському за такий «особистий контроль» розслідування справи Каті.

І Венедиктовій, яка з усіх сил намагається зробити так, щоб вбивці Каті ніколи не понесли покарання".

ЗЛОЧИННЕ УГРУПУВАННЯ ПАВЛОВСЬКОГО, ПРИЧЕТНЕ ДО СПРАВИ КАТІ ГАНДЗЮК, ВІДПУСКАЮТЬ!Вітаємо! Весь прогрес у справі…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, July 24, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: