fbpx
Сьогодні
21:27 24 Лип 2020

FlixBus запустив 2 нових міжнародних рейси з України

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus  запустив 2 нові міжнародні рейси з України: Київ-Краків-Прага та Київ-Вільнюс.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що вперше лінія оператора зв'язала Україну з країнами Балтії, в яких нещодавно FlixBus відкрив свої перші маршрути.

"Лінія Київ-Вільнюс вирушає щодня з Києва о 19:20, робить зупинку в аеропорту Вільнюса о 8:40 та прибуває до автовокзалу Вільнюса о 9:05 ранку.

З Вільнюса відправка о 21:30, після чого автобус заїжджає до аеропорту Вільнюса, і прибуває до Києва о 11:50 наступного дня. Перевізником виступає литовська компанія Ollex. Маршрут лінії: Київ – Чернігів – Вільнюс", – йдеться у повідомленні.

"В останні роки Литва стала популярним туристичним напрямком для українців. Згідно з даними Департаменту статистики Литовської Республіки, в минулому році в Литву приїхало на 44% більше українців, ніж в 2018.

Це найвищий приріст серед приїжджих з усіх країн. І хоча сьогодні пандемія вносить свої обмеження, в довгостроковій перспективі зростання туризму з України в Литву продовжиться", – заявив директор FlixBus в Україні, Польщі та країн Балтії Міхал Леман.

"FlixBus запустив свою мережу в країнах Балтії – Естонії, Латвії та Литві – на початку липня. Сьогодні компанія пропонує щоденні рейси з Таллінна, Риги та Вільнюса до понад 10 інших балтійських міст", – нагадали в компанії.

Водночас новий рейс Київ-Прага виїжджає з Києва 4 рази на тиждень о 17:00, о 7:30 ранку прибуває до Кракова, і о 16:30 в Прагу. Назад автобус відправляється 5 разів на тиждень о 20:00 з Праги, з прибуттям до Києва о 19:30 наступного дня.

Маршрут лінії: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків – Катовіце – Оломоуц – Брно – Прага.

"Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автобуси обох нових ліній зберегли брендування компаній-перевізників, з зеленими наліпками на борту "In cooperation with FlixBus".

"Нові лінії об'єднали три регіони FlixBus в Східній Європі – Україну, Польщу та країни Балтії. Пасажирам це відкриває величезні можливості для подорожей з пересадками", – додали у FlixBus.

Карта з доступними зараз маршрутами по регіону – за посиланням.

Нагадаємо, у червні в Україні запрацював найбільший європейський автобусний лоукостер FlixBus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: