fbpx
Сьогодні
14:29 23 Лип 2020

ЗМІ встановили особу чоловіка, який взяв в заручники поліцейського в Полтаві

Фото: Суспільне Полтава

Зловмисник, який, погрожуючи гранатою, взяв у заручники поліцейського і зараз їде в бік Києва, – полтавець 1988 року народження, який був двічі засуджений.

Про це повідомляє "Суспільне".

"…Особу зловмисника встановлено. Це чоловік, якому 32 роки, уродженець Полтави. Його ім'я – Скрипник Роман Миколайович.

Раніше був засуджений за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 185 ( Крадіжка)", – йдеться у повідомленні.

Крім того, він 9 разів притягувався до адміністративної відповідальності (ст. 130, 126, 122-2 КУпАП – водіння у нетверезому стані, без прав, невиконання вимог про зупинку)

Кореспондентці Суспільного вдалося поспілкуватися із сусідкою Романа Скрипника – Людмилою Мазур. Вона розповіла, що у чоловіка є дружина та син шкільного віку.

На місці де сталося захоплення заручника зараз працює слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку поліції Полтавщини.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у Полтаві на вул.Остапа Вишні чоловік, якого підозрюють у незаконному заволодінні авто, чинив опір правоохоронцям і погрожував підірвати гранату. Він захопив у заручники працівника карного розшуку, якого після перемовин обміняв на начальника Управління карного розшуку Нацполіції в Полтавській області полковника Шияна Віталія, з яким поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі Богдан, у напрямку виїзду з міста. Коли виїжджали з місця події – за кермом автівки був Віталій Шиян.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: