fbpx
Сьогодні
19:39 23 Лип 2020

Зеленський наполягає на розшифровці всіх пунктів Мінських угод

Фото ОПУ

Україна наполягає на розшифровці кожного пункту мінських домовленостей. Розшифровка допоможе зрозуміти, які саме пункти може виконати українська сторона.

Про це на прес-конференції у Станиці Луганській заявив президент України Володимир Зеленський.

Як пояснив президент, Україна хоче отримати відповіді на всі питання, які стосуються виконання мінських домовленостей щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Огляд Володимиром Зеленським і Симонеттою Соммаругою пішохідного мосту та ознайомлення з роботою КПВВ «Станиця Луганська».

Огляд Президентом України Володимиром Зеленським і Президентом Швейцарської Конфедерації Симонеттою Соммаругою відбудованого пішохідного мосту через р. Сіверський Донець та ознайомлення з роботою КПВВ «Станиця Луганська».

Posted by Офіс Президента України on Thursday, July 23, 2020

"Тоді ми знатимемо та будемо бачити, чи взмозі виконати це, чи не в змозі, як це будемо (виконувати – ред.), хто відповідає (за виконання – ред.). Всі ці питання, які цікавлять вас, є (на переговорах – ред.) у Мінську та на Банковій, ми всі їх підіймаємо. Кожного разу, просто читаючи пункт, чи кажучи про те, що заборонена зброя, використання, хто відповідає – це ціла історія. Ми хочемо дрібниці, і в дрібницях будуть відповіді на всі питання", – наголосив він.

Також Зеленський прокоментував припинення вогню на Донбасі.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський і Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга під час робочої поїздки на Донбас ознайомилися з перебігом будівництва автомобільної дороги державного значення Сєвєродонецьк – Станиця Луганська, яке здійснюється в межах Національної програми "Велике будівництво".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: