fbpx
Сьогодні
19:23 23 Лип 2020

Захоплення заручника в Полтаві: у поліції звернулись до громадян

Фото: Суспільне Полтава

У поліції Полтавщини звернулись до українців з приводу операції з затримання чоловіка, який з гранатою в руках захопив у заручники полковника поліції.

Речниця управління Нацполіції в Полтавській області Поліна Ларіна в ефірі телеканалу "Україна 24" попередила, що підозрюваний Роман Скрипник може бути дуже небезпечним.

"Якщо ви часом зустрінете невідомого чоловіка, і він буде здаватися вам дуже підозрілим, будь ласка, уникайте зустрічі з ним, у жодному разі не намагайтесь чинити якихось дій, не намагайтеся затримувати, повідомляйте негайно за номером 102 цю інформацію", – заявила Ларіна.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у Полтаві на вул.Остапа Вишні чоловік, якого підозрюють у незаконному заволодінні авто, чинив опір правоохоронцям і погрожував підірвати гранату.

Він захопив у заручники працівника карного розшуку, якого після перемовин обміняв на начальника Управління карного розшуку Нацполіції в Полтавській області полковника Шияна Віталія, з яким поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі Богдан, у напрямку виїзду з міста. Коли виїжджали з місця події – за кермом автівки був Віталій Шиян.

Раніше автовикрадач з Полтави відпустив заручника-поліцейського і ховається в лісі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: