fbpx
Сьогодні
20:46 23 Лип 2020

Речник МВС прокоментував захоплення заручника в Полтаві

Фото: Суспільне Полтава

Чоловіка, який взяв у заручники полковника поліції в Полтаві, чекає суд принаймні по трьох статтях Кримінального кодексу.

Про це розповів керівник департаменту комунікацій МВС Артем Шевченк, передає "Україна 24".

"Все буде, на мій погляд, дуже передбачувано. Головне – щоб безпечно. Ця особа буде обов'язково затримана правоохоронними органами, питання лише в часі. Тому я б радив йому не переховуватися, а здатися правосуддю і бути притягненим уже не лише за незаконне заволодіння автотранспортом, а й за тяжчі злочини. Принаймні три статті у нього додалися вже сьогодні. Зокрема, ми ставимось до погрози здійснити вибух гранати як до реальної погрози, — сказав він.

Шевченко додав, що поліція просить допомоги в пошуках у громадян.

"Просимо громадян допомагати в розшуку зловмисника, який бігає полями та лісосмугами в Решетилівському і Миргородському районах. Думаю, що поліція затримає його, головне, щоб це було якісно, фахово і безпечно. Все буде добре, головне, щоб громадяни допомогли поліції. Поліція впорається з цим рано чи пізно", — сказав він.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у Полтаві на вул.Остапа Вишні чоловік, якого підозрюють у незаконному заволодінні авто, чинив опір правоохоронцям і погрожував підірвати гранату.

Він захопив у заручники працівника карного розшуку, якого після перемовин обміняв на начальника Управління карного розшуку Нацполіції в Полтавській області полковника Шияна Віталія, з яким поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі Богдан, у напрямку виїзду з міста. Коли виїжджали з місця події – за кермом автівки був Віталій Шиян.

Раніше автовикрадач з Полтави відпустив заручника-поліцейського і ховається в лісі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: