fbpx
Сьогодні
12:43 23 Лип 2020

Готель "Дніпро" купили українські айтішники: що вони хочуть створити

Готель "Дніпро" купив засновник кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський разом з партнерами. На місці готелю планується зробити великий кібеспортівний проєкт.

Про це він повідомив у Facebook.

"Якщо чесно, то хотів дочекатися вже вересня і все анонсувати на презентації нашої Української Професійної кіберспортивної Асоціації, але на жаль. Виходячи з поточного інформаційного фону я відчуваю гостру необхідність порозумітися. Перемогу в аукціоні за готель "Дніпро" здобули не росіяни олігархи, а українські айтішники", – пише Кохановський.

За словами Кохановського, кілька років тому він разом з партнерами задумав великий інфраструктурний кіберспортивний проєкт. Він повинен був стартувати з будівлі арени, але партнери змінили свої плани, побачивши можливість приватизації готелю "Дніпро".

"Ми перетворимо його в перший готель у світі, повністю підготовлений для кіберспортивних івентів. Він буде включати в себе не тільки атрибути топового готелю (ресторани, бари, SPA-зони, і фітнес-центри), а й унікальні кіберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також найкращий у світі players 'lounge.

Коли я говорю "ми", то маю на увазі групу партнерів та інвесторів, які здатні реалізувати цей великий проєкт, першою частиною якого став готель "Дніпро", – заявляє Кохановський.

Довідка: Олександр "ZeroGravity" Кохановський має 20-річний досвід роботи в індустрії кіберспорту. Він є співзасновником української мультиігрової киберспортівной організації Natus Vincere (NAVI). Також Кохановський гендиректор і співвласник DreamTeam – першої esport-мережі по набору та управління кіберспортивними командами. NA`VI вважається одним найсильніших колективів світу. За 11 років свого існування гравці Natus Vincere виграли кілька сотень світових турнірів і чемпіонатів. Досягнення NA`VI занесені в книгу рекордів Гіннеса.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: