fbpx
Сьогодні
18:15 22 Лип 2020

Шмигаль заявив про зростання промисловості

Фото Reuters

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про ріст промисловості

Про це він написав у Facebook.

"Промисловість в Україні зростає більше ніж на 3% два місяці поспіль. У травні було зростання в понад 4% у порівнянні з квітнем. Тепер у червні українська промисловість зросла на 3,4% проти травня.

Наш уряд одразу визначив промисловість як один із ключових елементів економічного прориву в найближчі роки. Для того, щоб управління стратегічними галузями промисловості не було хаотичним ми ще з березня планували створили відповідне міністерство", – сказав Шмигаль.

Він зазначив, що сьогодні цей процес було завершено й Україна отримала нове міністерство стратегічних галузей промисловості.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про контракт між Держприкордонслужбою та французькою компанією

Промисловість в Україні зростає більше ніж на 3% два місяці поспіль. У травні було зростання в понад 4% у порівнянні з квітнем. Тепер у червні українська промисловість зросла на 3,4% проти травня. Наш уряд одразу визначив промисловість як один із ключових елементів економічного прориву в найближчі роки. Для того, щоб управління стратегічними галузями промисловості не було хаотичним ми ще з березня планували створили відповідне міністерство.Сьогодні цей процес було завершено й Україна отримала нове міністерство стратегічних галузей промисловості. Очільник відомства Олег Уруський має сформувати нові підходи управління і нове бачення.Робота в цьому напрямку не обмежується лише новим міністерством. Сьогодні в Миколаєві ми презентували масштабний проєкт щодо посилення системи морської охорони.Державна прикордонна служба підписала контракт із французькою компанією OCEA щодо будівництва нових патрульних катерів. П'ять із них будуть виготовлені на потужностях саме українського суднобудівного підприємства. А це десятки мільйонів євро на підтримку нашої економіки та національного виробника.У підсумку ми отримаємо не лише завантаження підприємства, яке дає роботу фактично сотням родин, але й досвід та технології у виготовленні кораблів такого формату.Проблем і роботи ще дійсно багато, але я вірю, що ми стали на правильний шлях змін.

Posted by Денис Шмигаль on Wednesday, July 22, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: