fbpx
Сьогодні
17:01 22 Лип 2020

Саакашвілі розкритикував роботу спецслужб

Фото Reuters

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі розкритикував спецслужби через ситуацію із захопленням заручників у Луцьку напередодні.

Про це передає «Україна 24».

«Головне, що потрібно робити, спецслужби не за бізнесом повинні ганятися, а стежити, щоб таких ситуацій (захоплення заручників в Луцьку – ред.) не було. Вони чим займаються? Вони бігають за маленькими торговельними об'єктами, бензоколонками, різними маленькими виробництвами – і просто вичавлюють із них гроші. У них голова зайнята іншим – і це питання до спецслужб. Виконуйте безпосередньо свою роботу, а не думайте, кого ще подоїти, у кого забрати гроші. Якщо вони виконуватимуть безпосередньо свої обов'язками, таких речей не відбуватиметься», – зазначив Саакашвілі.

На питання кореспондента про те, як відпрацювали правоохоронці спецоперацію, Саакашвілі відповів, що із запізненням, але заходи були вжиті.

«Так треба діяти, звичайно. І треба їм (правоохоронцям – ред.) подякувати, всім тим, хто зрештою таки спрацював», – заявив голова виконкому Нацради реформ.

Нагадаємо, що у Саакашвілі розповіли про програму приватизації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: