fbpx
Сьогодні
19:07 21 Лип 2020

"За два дні кілька вибухів і захоплення - неспроста": у Раді прокоментували ситуацію в Луцьку

Фото Getty Images

Депутат Верховної Ради від фракції "Голос" Юлія Клименко вважає, що захоплення у заручники пасажирів автобуса в Луцьку є спланованою акцією.

Про це вона сказала в ефірі каналу "Україна 24".

"У нас в органах СБУ служать 25 тис. чоловік. Ми на шостому році війни, і не матиме серйозного антитерористичного підрозділу, де є кваліфіковані переговірники, люди, які можуть в крайньому випадку брати штурмом такі автобуси, – неприпустимо. Це означає, що ми платимо податки незрозуміло куди, у нас можуть бути теракти де завгодно і як завгодно. Я думаю, що це спланований акт, тому що одночасно протягом двох днів у нас кілька вибухів, захоплень, це не може не торкатися один одного", – сказала Клименко.

Також нардеп попросила людей, що знаходяться поруч з місцем події, не распорстранять свдео зі своїх телефонів в мережі.

"Хочу попросити наших громадян не викладати нічого з того, що відбувається, в Youtube, тому що ми не знаємо, чи одна це людина, або у неї є спільники. Як тільки ви починаєте викладати в Youtube снайперів, які сидять навколо, ви робите гірше тим, хто хоче звільнити цих людей", – сказала Клименко.

Сьогодні вранці надійшло повідомлення на лінію 102 про те, що у центрі Луцька чоловік захопив автобус із близько 20 заручниками, при собі має вибухівку та зброю. В області введено оперативний план "Заручник".

Територія центру міста перекрита задля забезпечення безпеки громадян. На місці працюють усі служби поліції.

Невідомі обстріляли приміщення поліції в Луцьку, де знаходиться Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: