fbpx
Сьогодні
20:45 20 Лип 2020

Instagram створив сервіс для спрощення онлайн-покупок

Instagram створив сервіс онлайн-покупок, у якому користувачі зможуть дізнаватися про останні модні тенденції, отримувати індивідуальні рекомендації та здійснювати покупки

Про це йдеться у прессрелізі Instagram.

За інформацією компанії, завдяки цій функції користувачі зможуть дізнаватися про останні модні тенденції, отримувати індивідуальні рекомендації щодо вибору продукту, а також купувати товари.

Вказується, що в Instagram Shop будуть представлені каталоги останніх колекцій одягу та аксесуарів відомих брендів.

За інформацією Instagram, наразі сервіс працює на території США. Найближчим часом розробники планують зробити його доступними для користувачів інших країн. До кінця року планується додати нову вкладку магазину до навігаційної панелі, щоб користувачі могли перейти за покупками в один клік.

У пресслужбі додали, що у найближчі тижні на території США планується запуск онлайн-системи Facebook Pay за допомогою якої можна буде здійснювати покупки. За допомогою сервісу Facebook Pay користувачі зможуть розплачуватися за додаткові послуги та переказувати один одному гроші.

Зазначається, що підключення до платіжної системи Facebook Pay дозволить налаштувати постійну оплату та переглядати історію платежів. При цьому дані користувачів будуть зберігатися в зашифрованому вигляді. Для захисту від злочинців користувачі зможуть використовувати власний пароль, скан відбитка пальця або фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: