fbpx
Сьогодні
15:04 20 Лип 2020

Грузія відкриває кордони для фрілансерів. Але є одна умова

Цей крок допоможе підтримати місцевий бізнес в країні.

Влада Грузії дозволила в`їзд у країну іноземцям фрілансерам та самозайнятим особам. Про це оголосила міністр економіки Натія Турнаво, повідомляє Georgia Today

Але є одна умова, яка і є головною. Пропозиція адресована тим, хто готовий залишитися в країні не менше ніж на пів року.

Ситуація з коронавірусом у Грузії нормалізувалась, тому й прийняли таке рішення. Кажуть, що цей крок допоможе підтримати місцевий бізнес в країні. Наприклад, орендодавців та власників ресторанів та готелів. Іноземцям, в свою чергу, подарує шанс змінити атмосферу роботи.

Щоб взяти участь у програмі, потрібно заповнити спеціальну форму і надати довідку з місця роботи. 14-денний карантин після прибуття в країну фрілансери мають оплатити самостійно.

Зазначимо, що країна залишається закритою для іноземного туризму, і фрілансери з-за кордону можуть стати значним джерелом доходу.

З 1 червня грузинська влада планували відкрити країну для туристів. Але через погіршення епідеміологічної ситуації це рішення відклали. До середини липня в Грузії налічувалося трохи більше тисячі заражених коронавірусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: